Conveni Wise People-SECOT

                                               Sant Cugat, 19 de juliol de 2021

Wise People Sant Cugat signa un conveni de col·laboració amb SECOT

L’entitat santcugatenca, que centra la seva activitat en l’acompanyament de les persones majors de quaranta-cinc anys que s’han quedat sense feina, ha signat un conveni de col·laboració amb aquesta associació d’abast estatal, promoguda pel Círculo de Empresarios i les Cambres de Comerç, amb la idea de reforçar l’oferta formativa per als seus associats.

La signatura, que s’ha celebrat aquest 19 de juliol a la seu de Wise People a la plaça de Barcelona, als locals de l’antic Ajuntament, ha estat un acte senzill amb presència d’integrants de les Juntes d’ambdues entitats. Han signat, per Wise People, el seu President Fran Castanyer i, per SECOT, Antoni Escrich, President Secot Barcelona.

En paraules de Castanyer, «aquest conveni ens permet obrir el ventall de l’oferta formativa als nostres associats, que ben aviat tindran accés als cursos i activitats que SECOT imparteix des de 1989 amb provada solvència, però també significa que professionals d’aquesta Associació seguiran oferint tallers pensats a mida dels nostres socis en les nostres pròpies instal·lacions, com ja hem fet els últims anys, amb molt bona acollida, amb el Taller de DAFO Personal».

Wise People és una associació sense ànim de lucre consolidada en l’ecosistema social i econòmic santcugatenc i es preocupa de l’acompanyament d’aquest col·lectiu de persones de talent sènior, com els hi agrada definir-les, que s’han trobat expulsats del mercat laboral i professional per raó de la seva edat. Un col·lectiu de prop de dues mil persones de la nostra ciutat. Per la seva banda, SECOT és una associació declarada d’utilitat pública que posa talent sènior voluntari al servei de crear i mantenir llocs de treball i iniciatives d’emprenedoria empresarial.