L’atur i el Carnestoltes

Arriba el Carnestoltes i els que estem a l’atur i tenim més de 45 anys no cal que ens disfressem; ho portem a la cara escrit: NO TINC FEINA.

Doncs mira tu per on, des de Wise People ja s’han col·locat més de 10 persones… Elles soletes han abordat el seu cas de forma freda, sincera, amb esforç personal i amb la nostra col·laboració. Només ens queden més de 1.500… Atur cronificat pels aturats amb més de 45 anys. “Ahí lo dejo”.

Només per aquestes 10 persones que han trobat feina, ja val la pena la existència de Wise People i de les hores empleades pels consultors voluntaris de l’organització…

Canviem actituds, fem reflexionar, inclús alguns canvien d’ofici, guiem, acompanyem, recordant que treballem amb un col·lectiu molt sensible: persones sense feina de més de 45 anys i els hi recordem que el treball més difícil es el treball sobre si mateix.

A la segona fase de la nostre existència ens hem obligat a recórrer i visitar empreses amb la voluntat de fer-les saber que existeix gent preparada per que el cost d’un professional ho és més si es un incompetent i Wise People treballa per que els nostres socis expressin a la empresa la seva vàlua i competències.

Recordem, com fem amb cadascun dels associats, que Sant Cugat Feina existeix, és un servei gratuït i publiquen constantment les ofertes dins del mercat laboral de Sant Cugat; a més tenen una oferta formativa que pot interessar i molt…

Article publicat al TOT Sant Cugat.