Nou servei per els socis de Wise People

L’objectiu fonamental de Wise People es acompanyar a persones de més de 45 anys en el seu  procés de cerca o de canvi de feina; aquest acompanyament te diversos aspectes, entre d’altres donar suport en com abordar els problemes econòmics que acompanyen, en molts casos, a una situació d’atur.

Wise People posa en marxa un servei d’assessorament energètic personalitzat i gratuït per als seus socis i sòcies, que té per objectius informar-los dels seus drets com a consumidors, millorar la seva eficiència energètica a la llar, informar-los sobre les bonificacions a que poden tenir dret i reduir l’import de les seves factures de subministraments energètics.

Aquest assessorament l’oferirà un soci de Wise People, amb àmplia experiència en aquest tipus de servei.

Els assessoraments, en sessions telemàtiques individuals, s’iniciaran durant la setmana entre els dies 17 i 23 de Febrer, coincidint amb la Setmana Europea de lluita contra la Pobresa energètica.

Els socis i sòcies de Wise People que desitgin rebre aquest servei per reduir l’import de les seves factures d’electricitat, gas i aigua s’han de posar en contacte amb l’associació: Correu: wp@wisepeoplesantcugat.cat                                 whatsapp:  636893161

Article publicat a Tot Sant Cugat 20210212