Qui som?

El context

L’ampliacio del període de vida activa de la població al món occidental i específicament a  Catalunya i Espanya, està canviant el panorama del mercat de treball, juntament amb altres factors com la incorporació de la dona al mercat laboral o l’increment de la durada formativa dels joves. Aquest fet marcarà la forma de treballar i les relacions laborals del futur.

La majoria d’empreses no té un Pla específic per aquest nou paradigma.

És fa necessari començar a reflexionar sobre els canvis que s’han de produir a les empreses que vindran generats per les dinàmiques demogràfiques i socials.

La capacitació dels majors de 45 anys és indiscutible i calen mesures específiques per evitar la pèrdua d’aquest talent, d’ expertise, coneixement i saviesa.

A Wise People Sant Cugat hem detectat aquesta necessitat i ens posem en marxa per mobilitzar talent.

Wise People Sant Cugat

Som una associació, sense ànim de lucre, que vol dinamitzar l’activitat professional de les persones de + 45 anys que es troben en recerca de feina.

Missió

Impulsar la visibilitat de la problemàtica de l’atur entre les persones de +45 anys de Sant Cugat del Vallès.

Potenciar la inserció i reinserció laboral de les persones de + 45 anys que es troben en recerca de feina.

Visió

Esdevenir un interlocutor clau i de referència per al col·lectiu objecte de les nostres accions, així com per a l’Administració Pública, serveis d’ocupació públics i empreses de la zona en matèria d’inserció i reinserció laboral.  

Valors

SOLIDARITAT: L’estructura i filosofia de Wise People està fonamentada en la col·laboració de persones amb l’objectiu de millorar i transformar el nostre entorn i situació personal.

TRANSPARÈNCIA: La nostra associació és transparent en la informació generada.

PARTICIPACIÓ activa de tots els membres de l’Associació.

INICIATIVA I PROACTIVITAT: Ens sentim capaços de donar les passes. Som proactius. Anem per feina.